Friday, June 14, 2024
HomePrecies hoe te verwijderen veroudering vlekken op het gezicht
Array

Precies hoe te verwijderen veroudering vlekken op het gezicht

Ouderdomsvlekken doodt de interesse van een individu, maakt iemand om echt het gevoel afgewezen en ook nadelig beïnvloeden het zelfvertrouwen. Ze zijn het meest typisch op onbedekte gebieden van het lichaam, zoals het gezicht, de rug hand, armen en ook schouder. Om zich te ontdoen van deze plekken moet je in eerste instantie weten wat ze zijn, precies hoe ze worden gesproken, precies hoe het te voorkomen en ook hoe het te elimineren. Daarna moet je geloven dat de meest effectieve manier die het beste bij u past – afhankelijk van hoeveel middelen je hebt om in te zetten (tijd en geld) voor de therapie. In dit korte artikel zal ik zeker vertellen wat leeftijd plaatsen zijn, hoe om weg te doen met het en bovendien hoe om ze te stoppen van verdere aanval. Kijk eens op Permanent Powderbrows Hasselt.

Wat zijn ouderdomsvlekken?

De gelabelde ouderdomsvlekken kunnen ook zonne-lentigo, levervlekken of seniel genoemd worden. Ze zijn bruinachtig, grijs of zwartachtig van kleur, ze hebben geen specifieke afmeting omdat ze variëren van sproet tot een centimeter doorsnee. 2 vlekken kunnen ook met elkaar gecombineerd worden tot een groter geheel waardoor ze veel opvallender zijn op de huid. Om een of andere onesthetische reden werden deze plekken levervlekken genoemd terwijl het absoluut niets te maken heeft met leverkwesties en ook niet met veroudering, al komt het veel vaker voor bij oudere mensen.

Wat zijn de oorzaken van ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken kunnen worden veroorzaakt door verschillende variabelen, maar de meest typische oorzaak van deze vlekken is de zon. Daarom noemt men deze vlekken zonnevlekken. Zonnevlekken ontstaan wanneer men langer in het zonlicht verblijft of zich op een andere manier onttrekt aan de UV-stralen van de zon zonder rekening te houden met de leeftijd. Het zonlicht zorgt voor een onregelmatige toename van het melaninegehalte van de huid, waardoor de huid verkleurt. Dit proces van een toename van het pigment wordt pigmentatie genoemd. De melanine inhoud is pigment dat op de buitenste laag van de huid of de epidermale wordt ontdekt.

Individuen met een lichte huidskleur achtergrond of Ierse achtergrond hebben zeer weinig materiaal van melanine pigment en ook hun huid is niet actief genoeg om te beschermen tegen directe blootstelling aan sterke zonneschijn. Deze procedure van het niet juist reageren op de stralen van de zon creëert een ongelijkmatige stijging van het pigment wat resulteert in huidplekken.

Kunnen deze plekken worden weggewerkt?

Er zijn verschillende methoden om ouderdomsvlekken klinisch te verwijderen, hieronder volgen enkele gedetailleerde benaderingen:

Dermabrasie: een procedure om zich te ontdoen van alle soorten huidverkleuring. Een ronddraaiende borstel wordt gebruikt om de buitenste laag van de huid te ontsmetten en zo de weg vrij te maken voor een gezonde en evenwichtige huid. Klik op voor meer info Powderbrows behandeling Lommel.

Most Popular

Recent Comments