Sunday, June 16, 2024
HomeHur man utvidgar ett skägg naturligt
Array

Hur man utvidgar ett skägg naturligt

Har du för avsikt att odla skägg? Det är en fantastisk idé. Och dessutom är No Shave November bara ett par månader bort. Så att välja att odla skägget kan vara den mest effektiva tiden om du vill ha det manliga utseendet. Om utvecklingen går trögt kommer du att ha för avsikt att ditt ansiktshår ska växa ut snabbt. Vad måste du göra för det? Fortsätt att läsa den här korta artikeln för att ta reda på svaret.

Hälsosam kost

Som allt som expanderar kräver inre näring. Så är det också med skägget. Ju bättre du äter ditt skägg kommer säkert att förbättra näringen för att expandera.  tjockare skägg Ät rätt mat som säkert kommer att gynna din hälsa och ditt välbefinnande. Din kost måste bestå av komplexa kolhydrater, proteiner, några viktiga fakta och stora mängder vatten. De kan tänkas vara osäkra men det är de inte. Kolhydrater som består av många fibrer hjälper till att expandera skägget. Även fetter är praktiska för skäggets tillväxt. Håren är uppbyggda av hälsosamma proteiner. Så helt naturligt kommer mer av det i kostplanen att få ansiktshåret att expandera snabbare.

Träning

Träning är en extra sak när en kostplan är en viktig punkt. Alla förstår att motion hjälper till att öka blodcirkulationen. Och dessutom är en god blodcirkulation viktig för en sund hårutveckling. Vetenskapen bakom detta tillvägagångssätt är att blodet hjälper till att distribuera näringsämnen till varje del av kroppen.

Dessutom, för att expandera kraftigare hår, kommer du säkert att behöva massor av testosterontillverkning i kroppen. Träning påverkar produktionen av testosteron i kroppen. Du vill inte ha sprött hår som säkert kommer att brytas av.

Minimera spänningar

Ångest är dåligt för välbefinnandet. Det kan orsaka betydande hälsoproblem. Med ännu mer spänning är du mottaglig för att få ett hjärtstillestånd. Detta kan vara kaos för din matsmältning samt skapa psykisk hälsa att uppleva. skäggväxt Stress och ångest stänger av alla viktiga kroppsfunktioner. Så få tillräckligt med sömn, skratta gott och var dig själv. Ju minimala problem samt spänningar du tar, desto mer kommer du att vara stressfri.

Hormoner

Efter vad som än händer i vår kropp är hormonella agenter oftast ansvariga. Som vi för närvarande diskuterat att testosteron kräver att produceras för hårutveckling. Män behöver också D-vitamin, och multivitaminer som zink kan hjälpa till. Att konsumera multivitaminer kan vara den bästa metoden för att se till att din kropp inte har brist på vitaminer.

Applicera skäggolja

Det finns många skägglotioner och skäggoljor på marknaden. Du kan även använda dem på ytan för att förbättra tillväxten eftersom de ger allt man behöver för att odla och hålla skägget mjukt.

Most Popular

Recent Comments